Родители от Сарафово: Децата ни се страхуват да се прибират от училище заради неосветени улици!

Родители от Сарафово: Децата ни се страхуват да се прибират от училище заради неосветени улици! - E-Burgas.com

Родители от бургаския квартал Сарафово алармират, че заради липса на улично осветление децата им се страхуват да се прибират от училище, когато са втора смяна. Става въпрос за улиците "Морски изгрев" и "Ангел Димитров" до комплекс "Аквамарин".

За проблема вече е сигнализирал и общинският съветник Костадин Ангелов, който в писмо до кмета Димитър Николов пита предвиждат ли се средства в бюджета за следващата година за улично осветление на тези улици в Сарафово.

Местните обаче се опасяват, че проблемът им отново ще остане нечут, тъй като многократно е изтъкван на различни обсъждания в квартала.
 

Свързани статии
Вече е ясно как ще изглежда новият корпус на училището в Сарафово Криза на класни стаи в Сарафово, частна къща поема ученици Пиян англичанин нападна с нож жена си в Сарафово и опита да се самоубие Водолази чистят дъното на пристанище Сарафово Свлачището на алеята до Сарафово се активизирало още повече (Снимки) Община Поморие започва подмяна на уличното осветление Ще изграждат нов корпус към училището в Сарафово Ремонтират осветлението в Морската градина Продължава обновяването на уличното осветление в Несебър Държавата предостави на общината терена за лодкостоянка край Сарафово
Тагове
сарафово осветление
Коментари

Още от последните новини