Родители от Сарафово: Децата ни се страхуват да се прибират от училище заради неосветени улици!

Родители от Сарафово: Децата ни се страхуват да се прибират от училище заради неосветени улици! - E-Burgas.com

Родители от бургаския квартал Сарафово алармират, че заради липса на улично осветление децата им се страхуват да се прибират от училище, когато са втора смяна. Става въпрос за улиците "Морски изгрев" и "Ангел Димитров" до комплекс "Аквамарин".

За проблема вече е сигнализирал и общинският съветник Костадин Ангелов, който в писмо до кмета Димитър Николов пита предвиждат ли се средства в бюджета за следващата година за улично осветление на тези улици в Сарафово.

Местните обаче се опасяват, че проблемът им отново ще остане нечут, тъй като многократно е изтъкван на различни обсъждания в квартала.
 

Свързани статии
Държавата предостави на общината терена за лодкостоянка край Сарафово Катастрофа предизвика тапа в платното за Сарафово Възроди ли се рибарската професия? В Сарафово искат по-големи риболовни лодки на пристанището Автомобили закъсаха край Сарафово заради дъжда РИОСВ-Бургас не откри нарушения с водораслите в Сарафово Багер депонира тонове водорасли край Сарафово, предстоят проверки Укрепено е свлачището в Сарафово, зелена светлина за довършване на алеите Какво се случва с велоалеята за Сарафово и какво е бъдещето на Ъгъла? Подменят уличното осветление в Поморийско Без ток заради снега в Бургаско са Сарафово и няколко села
Тагове
сарафово осветление
Коментари

Още от последните новини