Родители от Сарафово: Децата ни се страхуват да се прибират от училище заради неосветени улици!

Родители от Сарафово: Децата ни се страхуват да се прибират от училище заради неосветени улици! - E-Burgas.com

Родители от бургаския квартал Сарафово алармират, че заради липса на улично осветление децата им се страхуват да се прибират от училище, когато са втора смяна. Става въпрос за улиците "Морски изгрев" и "Ангел Димитров" до комплекс "Аквамарин".

За проблема вече е сигнализирал и общинският съветник Костадин Ангелов, който в писмо до кмета Димитър Николов пита предвиждат ли се средства в бюджета за следващата година за улично осветление на тези улици в Сарафово.

Местните обаче се опасяват, че проблемът им отново ще остане нечут, тъй като многократно е изтъкван на различни обсъждания в квартала.
 

Свързани статии
Общински съветник: Половината лампи на велоалеята за Сарафово изгоряха Четири общини в Бургаско ще получат до 600 хил. лв. за улично осветление Хванаха 19-годишно момиче да шофира дрогирано в Сарафово Ново осветление, видеонаблюдение и Wi-Fi на крайбрежната алея в Бургас Бургас ще разширява плажовете си, проектант ще се бори с редукцията на пясъка Потенциален убиец броди из Сарафово – шофира с 2,74 промила Осем години след атентата на летище Бургас - дело с 80 тома, 170 свидетели и 100 експертизи Ето какви ще са ползите от новия ВиК проект в Бургас Модерно видеонаблюдение и WiFi на алеята за Сарафово Започна саниране на старата детска градина в Сарафово (Снимки)
Тагове
сарафово осветление
Коментари

Още от последните новини