Ресторантьорският бизнес бил най-засегнат от кризата с Covid-19

Ресторантьорският бизнес бил най-засегнат от кризата с Covid-19 - E-Burgas.com

„Всеки трябва да прави това, което може и разбира. Никой от нас не е предполагал какво ще се случи, но всеки трябва да е адекватен на ситуацията и да е солидарен със случващото се“. Това каза в ефира на „Събуди се“ шеф Иван Манчев.

Той обясни, че 13% от работещите в страната са заети именно в ресторантьорския сектор. „Ние сме засегнати най-много. Сега никой не работи. Дори в тази солидарност хората могат да поръчват малко повече, като така ние ще можем да плащаме заплатите на нашите служители в тези тежки времена“, смята шеф Манчев.

„Всеки сам намира собствената платформа, с която може да помогне на другите. Аз нямам нищо против да готвя и за лекари. Мисля, че ще излезем силни от тази криза и всеки от нас трябва да вярва в това“, добави топ кулинарят.

Свързани статии
Парите на туристите с провалени почивки ще бъдат върнати най-рано през есента Нова канализация поема дъждовните води в КК"Слънчев бряг" през лятото Предложение: Без "Зелена зона" през уикендите това лято и повече пари за реклама на туризма Не се предвижда карантина на цели хотели, съмнителните случаи ще се изолират Близо 300 хил. са безработните у нас Хотели и ресторанти по морето вече търсят работна ръка за лятото Удължават с един месец срока за строителство по Черноморието? Петър Ганев: Българите вече ползваха отпуската си, как да отидат на море? Концесионерите сами ще решават за безплатните чадъри и шезлонги по плажа 100 хиляди работници се възползвали от мярката 60/40
Тагове
работа Сезон 2020
Коментари

Още от последните новини