Ресторантьорският бизнес бил най-засегнат от кризата с Covid-19

Ресторантьорският бизнес бил най-засегнат от кризата с Covid-19 - E-Burgas.com

„Всеки трябва да прави това, което може и разбира. Никой от нас не е предполагал какво ще се случи, но всеки трябва да е адекватен на ситуацията и да е солидарен със случващото се“. Това каза в ефира на „Събуди се“ шеф Иван Манчев.

Той обясни, че 13% от работещите в страната са заети именно в ресторантьорския сектор. „Ние сме засегнати най-много. Сега никой не работи. Дори в тази солидарност хората могат да поръчват малко повече, като така ние ще можем да плащаме заплатите на нашите служители в тези тежки времена“, смята шеф Манчев.

„Всеки сам намира собствената платформа, с която може да помогне на другите. Аз нямам нищо против да готвя и за лекари. Мисля, че ще излезем силни от тази криза и всеки от нас трябва да вярва в това“, добави топ кулинарят.

Свързани статии
80 на сто от работещите у нас са стресирани и недоволни от заплатата Над 7000 украинци са наети на работа у нас Голяма част от бежанците у нас готови да започнат работа Област Бургас е на 11-то място в страната с 1272 лв. средна заплата 6 500 украинци търсят работа в бюрата по труда в големите градове Недостиг на персонал и по-високи заплати в курортите в навечерието на сезона Над 10 хил. са безработните в област Бургас през 2021 година Новият младежки център в Бургас търси активни млади хора за работа Филиалът на НХА в Бургас търси модели за платено позиране Високотехнологична компания назначава 50 служители в Бургас
Тагове
работа Сезон 2020
Коментари

Още от последните новини