Пунктове за ваксиниране ще има и този уикенд, ето къде

Пунктове за ваксиниране ще има и този уикенд, ето къде  - E-Burgas.com

През почивните дни - 5 и 6 юни, регионални здравни инспекции организират изнесени ваксинационни пунктове на открито, съобщават в Единния информационен портал.

Всеки желаещ гражданин ще може да се имунизира срещу COVID-19 като избере вида ваксина. На място ще се издават и ваксинационни сертификати на лицата, при които поставената доза е завършваща ваксинационния курс.

В Габрово мобилни екипи ще поставят ваксини в отдалечените села на областта

График за работата на ваксинационните центрове на открито:

ПЛЕВЕН

На 05.06 (събота) и 06.06 (неделя) на пл. "Възраждане" пред Мавзолея, ще бъде изнесен мобилен кабинет за имунизация с първа игла с ваксина срещу COVID-19.

Кабинетът ще работи от 10.00 до 16.00 ч. с всички разрешени за употреба в страната ваксини срещу COVID-19.

СТАРА ЗАГОРА

На 06.06 (неделя) на входа на парк „Артилерийски“ ще работи изнесен мобилен кабинет за имунизация срещу COVID-19. Работното време на изнесения пункт ще бъде от 9.00 до 14.00 часа.

ВАРНА

През почивните дни ще бъде открит изнесен ваксинационен пункт на входа на Морската градина. Работно време от 11.00 до 18.00 ч. През седмицата ваксинационни пунктове ще работят в двата мола в града.

БУРГАС

Изнесени ваксинационни пунктове ще бъдат открити на трите входа на Морската градина и при замъка в село Равадиново.

ПАЗАРДЖИК

През почивните дни от 10.00 до 15.00 ч. желаещите да се ваксинират ще могат да го направят пред сградите на община Пазарджик и община Велинград.

ВЕЛИКО ТЪРНОВО

На 5 юни (събота) ще работят зелени коридори за ваксинация: здравен кабинет в СУ "Емилиян Станев" и в клуба на пенсионера и инвалида в СУ "Вела Благоева", с работно време от 10.00 до 14.00 ч.

ГАБРОВО

Мобилен екип за ваксинация срещу COVID-19 ще посещава по график габровските села през цялата седмица.

Свързани статии
Над 53% от лекарите у нас са ваксинирани Отварят пунктове за ваксиниране в Слънчев бряг и Несебър Бургаски лекар е поставил най-много ковид ваксини у нас Богдан Кирилов: Няма да се стигне до масово изхвърляне на ваксини Над 800 хиляди българи са със завършен цикъл на ваксинация Малко над 100 хил. души са ваксинирани в област Бургас, половината с две дози Предлагат въвеждане на туристически ваучери на всеки ваксиниран срещу ковид Близо 1500 души в област Бургас се ваксинираха в сряда Разполагат ваксинационен кабинет в замъка край Равадиново РЗИ: Какво е важно да знаем за ваксините срещу COVID-19?
Тагове
ваксиниране пунктове ваксини
Коментари

Още от последните новини