Пунктове за ваксиниране ще има и този уикенд, ето къде

Пунктове за ваксиниране ще има и този уикенд, ето къде  - E-Burgas.com

През почивните дни - 5 и 6 юни, регионални здравни инспекции организират изнесени ваксинационни пунктове на открито, съобщават в Единния информационен портал.

Всеки желаещ гражданин ще може да се имунизира срещу COVID-19 като избере вида ваксина. На място ще се издават и ваксинационни сертификати на лицата, при които поставената доза е завършваща ваксинационния курс.

В Габрово мобилни екипи ще поставят ваксини в отдалечените села на областта

График за работата на ваксинационните центрове на открито:

ПЛЕВЕН

На 05.06 (събота) и 06.06 (неделя) на пл. "Възраждане" пред Мавзолея, ще бъде изнесен мобилен кабинет за имунизация с първа игла с ваксина срещу COVID-19.

Кабинетът ще работи от 10.00 до 16.00 ч. с всички разрешени за употреба в страната ваксини срещу COVID-19.

СТАРА ЗАГОРА

На 06.06 (неделя) на входа на парк „Артилерийски“ ще работи изнесен мобилен кабинет за имунизация срещу COVID-19. Работното време на изнесения пункт ще бъде от 9.00 до 14.00 часа.

ВАРНА

През почивните дни ще бъде открит изнесен ваксинационен пункт на входа на Морската градина. Работно време от 11.00 до 18.00 ч. През седмицата ваксинационни пунктове ще работят в двата мола в града.

БУРГАС

Изнесени ваксинационни пунктове ще бъдат открити на трите входа на Морската градина и при замъка в село Равадиново.

ПАЗАРДЖИК

През почивните дни от 10.00 до 15.00 ч. желаещите да се ваксинират ще могат да го направят пред сградите на община Пазарджик и община Велинград.

ВЕЛИКО ТЪРНОВО

На 5 юни (събота) ще работят зелени коридори за ваксинация: здравен кабинет в СУ "Емилиян Станев" и в клуба на пенсионера и инвалида в СУ "Вела Благоева", с работно време от 10.00 до 14.00 ч.

ГАБРОВО

Мобилен екип за ваксинация срещу COVID-19 ще посещава по график габровските села през цялата седмица.

Свързани статии
Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък В страната вече са налични нови ваксини срещу ковид 378 се ваксинираха срещу ковид за денонощието Доставиха у нас близо 200 хиляди ваксини за сезонен грип Започва ваксиниране срещу ковид по населени места в региона, вижте графика Неваксинираните срещу ковид няма да могат да се ваксинират срещу омикрон Отварят нови пунктове за ваксиниране срещу ковид в региона Едва 3156 души се ваксинираха за 24 часа, 23% са новозаразените СЗО: Трябват нови ваксини срещу ковид и да се впръскват в носа СЗО зове за ускоряване на ваксинирането и носенето на маски
Тагове
ваксиниране пунктове ваксини
Коментари