Пролетно–лятната колекция на STYLER е вече в ТРИА Сити Център

Пролетно–лятната колекция на STYLER е вече в ТРИА Сити Център   - E-Burgas.com

Пролетно-лятната колекция за 2017 г. на българската модна марка за мъжко облекло STYLER е вече в ТРИА Сити Център. Новата визия и разнообразието на модели, в които всеки детайл  е добре обмислен, успешно ще задоволят и най-претенциозния вкус. Специално внимание е обърнато на абитуриентите, с акцент върху елегантността в няколко различни вариации.

Класическата визия не е пренебрегната, но този сезон STYLER я представя по нов начин. Черен костюм и бяла риза с цветно допълнение звучи като типична класическа изисканост, но щом видим предложенията на STYLER  се убеждаваме, че дори познатата изтънченост може да бъде уникално представена благодарение на детайлите. 

От другата страна стои разчупеният и екстравагантен външен вид, който съчетава няколко цветни акцента и носи в себе си различно усещане. Този стил привлича вниманието на мъжете, които искат да изразят персоналните си предпочитания и да изпъкнат сред множеството. Не са пропуснати и клиентите, които се характеризират със силна индивидуалност и не се подчиняват на текущите модни тенденции.  

Вълнуващ е погледът, който STYLER има над модните тенденции. С нюх към изисканите детайли българският моден лидер в мъжкото облекло представя своята вдъхновяваща нова колекция във фирмения си магазин в ТРИА Сити Център.

Коментари