Проф. Христо Пимпирев: Ваксинирайте се срещу COVID-19, спасете живот!

Проф. Христо Пимпирев: Ваксинирайте се срещу COVID-19, спасете живот!  - E-Burgas.com

Видеоклип с времетраене 15 сек., чиято цел е да популяризира ваксинацията като начин да се предпазим от COVID-19, получи Министерството на здравеопазването безвъзмездно – под формата на дарение от Сдружение „Ротари клуб – София“.

Във видеоклипа проф. Христо Пимпирев, университетски преподавател, учен, полярен изследовател и ръководител на българските антарктически мисии, призовава гражданите да се доверят на науката и да се ваксинират срещу COVID-19.

 

Свързани статии
Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък В страната вече са налични нови ваксини срещу ковид 378 се ваксинираха срещу ковид за денонощието Доставиха у нас близо 200 хиляди ваксини за сезонен грип Започва ваксиниране срещу ковид по населени места в региона, вижте графика Неваксинираните срещу ковид няма да могат да се ваксинират срещу омикрон Отварят нови пунктове за ваксиниране срещу ковид в региона Едва 3156 души се ваксинираха за 24 часа, 23% са новозаразените СЗО: Трябват нови ваксини срещу ковид и да се впръскват в носа СЗО зове за ускоряване на ваксинирането и носенето на маски
Тагове
ваксини
Коментари

Още от последните новини