Продължава акцията популярни бургазлии да раздават козунаци (Снимки)

Продължава акцията популярни бургазлии да раздават козунаци (Снимки) - E-Burgas.com

Над 250 празнични козунаци получиха като подарък социални домове, защитени жилища, социални центрове за деца с увреждания или в неравностойно положение, Домът за възрастни хора "Анка и Цвета Върбанови" и др.

Инициативата е продължение на акцията, която стартира на Велики четвъртък с великденски жест към медицинските заведения ,които на първа линия се борят с COVID-19. Бившият футболист на "Черноморец" Илиян Илчев достави с личния си автомобил до социални домове част от предвидените козунаци, а останалите доставки осъществиха доброволци на общината и актьори от Кукления театър с бус на театъра.

Козунаците са част от дарение от различни фирми, което получи Община Бургас. В първият етап на инициативата се включиха най-известния бургаски глас Тони Димитрова, директорът на Куклен театър - Бургас Христина Арсенова, световния шампион по кикбокс Атанас Божилов, плувецът Цанко Цанков, който преплува Бургаския залив и капитанът на волейболния отбор "Нефтохимик 2010" Николай Николов.

Те лично поднесоха великденската изненада на екипите от Отделението по инфекциозни болести , Отделението по Спешна медицина, ОАРИЛ и Микробиологичната лаборатория в УМБАЛ.

Галерия
Свързани статии
Слънчево време и по-високи температури по Великден Велика събота е – последният ден от Страстната седмица Младежи помогнаха на възрастни хора в Пирне за Великден Празнично настроение в Бургас чак до Гергьовден, ето програмата Агнешкото скочи с 80% в навечерието на Великден Извънредни автобуси в Бургас във великденската нощ Отварят манастира край "Меден рудник" за посетители на Цветница и Великден Пенсионерите ще получат по 70 лв. за Великден КЗП и БАБХ започват проверки в навечерието на Великден Бургас ще посрещне Великден с пасхална служба и концерт
Тагове
козинаци великден
Коментари

Още от последните новини