Празнувай Никулден с „Фаркол“ и спечели награди

Празнувай Никулден с „Фаркол“ и спечели награди  - E-Burgas.com

С много предпразнично настроение националният доставчик на лекарства „Фаркол“ ви предизвиква да се включите във вълнуваща фейсбук игра с награди. Поводът е Денят на Свети Николай Чудотворец, който Бургас и бургазлии честват като празник на града. Затова и точно на Никулден – 6 декември, дистрибуторът на медикаменти, чиято централа е именно в Бургас,  ще определи победителите, които ще получат примамливи подаръци.

Шанс да ги спечелят имат всички, които се включат в играта и отговорят на въпроса: Колко години отбеляза „Фаркол“ през 2019 г. За да участвате в играта е нужно още да споделите снимката и да харесате фейсбук страница.

„Фаркол“ води началото си от Бургас, където започва своята дейност като регионален дистрибутор на лекарствени продукти. Скоро прехвърля границите на Бургас, обединявайки се с други два лицензирани доставчици на медикаменти от Шумен и Пловдив. Понастоящем покрива територията на цялата страна, със свои регионални аптечни складове в Бургас, София, Шумен, Пловдив и Велико Търново. Кога е началото на Фаркол и колко години отбеляза тази година доставчикът – отговорът на този въпрос е ключът към наградите. А те са – преносима тонколона, грил-преса и електрическа кана.

Коментари

Още от последните новини