Посрещаме Нова година с концерти в цялата страна

Посрещаме Нова година с концерти в цялата страна - E-Burgas.com

С празнични концерти и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки ще бъде посрещната Новата година в много градове в страната, съобщава БНТ.

Във Велико Търново той ще започне в 23 ч. на откритата сцена на площад „Майка България“, а в полунощ ще започне светлинното шоу, но без фойерверки.

Ансамбъл „Пирин“ ще представи концерт-спектакъл на площад „Георги Измирлиев“ в Благоевград в 23 часа.

С празничен концерт, но без традиционната новогодишна заря, ще бъде посрещната 2022 година в Симитли.

Концерт „Да посрещнем заедно Новата 2022 година“ ще има от 22 ч. на площад „Свобода“ в Русе.

Плевен ще посрещне новата година на централния градски площад „Възраждане“ с концерт, който ще започне от 21.30 ч.

В Добрич от 12 ч. часа на пл. „Свобода“ ще се състои предновогодишен концерт на ансамбъл „Добруджа“.

В Пазарджик новогодишният концерт ще се състои от 23 ч. пред драматичния театър в града. Зарята в града ще бъде заменена от светлинно шоу, без звук. Спестените средства от 8 хиляди лева ще бъдат използвани за местна кауза, по предложение на гражданите. Новогодишната заря се отменя и във Велинград.

Концертът в Шумен е от 22.30 ч. на откритата сцена в парка до Общината.

В Кубрат от 11 ч. в читалище „Св. Св. Кирил и Методий-1891“ ще се раздават баница с късмети и по чаша вино на гражданите. А от 23.30 ч. на централния площад ще се състои празнична програма.

Заради противоепидемичните мерки в страната Община Мездра реши, че традиционното посрещане на Новата година на градския площад няма да се състои. Средствата, предвидени за тържеството, ще бъдат предоставени на възрастни хора в нужда и на ученици с изявени дарби и творчески заложби.

Свързани статии
Празничната онлайн програма на Община Бургас продължава в новогодишните празници Куверти по 200 евро за Нова година по курортите 1 700 пожарникари на крак в новогодишната нощ Слаб интерес към обектите в Банско за Нова година Ето я новогодишната онлайн програма за бургазлии Емил Коларов: На Нова година ще се празнува навсякъде и безконтролно Ще посрещнем ли Нова година със сняг Почиваме 8 дни по Коледа и Нова година И Летния театър отваря врати лятото, ето прогарамата му Бургазлии отново ще посрещат Нова година на "Тройката"
Тагове
концерти нова година
Коментари

Още от последните новини