Полицията се развихри в Слънчев бряг през уикенда, арестите пълни

Полицията се развихри в Слънчев бряг през уикенда, арестите пълни - E-Burgas.com

Куп арести бяха извършени в курорта Слънчев бряг през уикенда. В повечето случаи става дума за пиян и дрогирани шофьори или за туристи, които пренасят в себе си наркотици. Само в събота са извършени 6 ареста на територията на курорта, като прибраните са прекарали по 24 часа зад решетките.

Първият арестуван е бил проверен само 10 минути след полунощ в петък вечерта в района на дискотека "Айсберг". Той е на 19-години от Крумовград, а полицаите открили в него канабис, за което той е прибран в ареста. Два часа по-късно района до дискотека „Валхала” униформените спрели за проверка 28-годишен мъж София, като в него намерили четири топчета канабис. 

Към 3:30 часа сутринта до "Какао бийч" е проверен 19-годишен софиянец, в който били открити пет пликчета кокаин.

В 04:45 часа отново до "Какао бийч" е бил спрян за проверка лек автомобил Инфинити FX 45, управляван от 33 годишен мъж от Сливен, който шофирал след употреба на канабис. 

В събота вечерта е задържан друг шофьор в района на хотел "Серена Вип". Мъжът е 31-годишен софиянец и шофирал автомобила си след употребата на кокаин, канабис и метамфетамин. През същия ден е арестуван и 21-годишен младеж, в който са били открити пликче канабис и две хапчета екстази. 

Още два ареста са били извършени от полицията в Несебър в неделя. 18-годишен младеж е бил проверен край хотел "Съни дей", като в него са намерени и иззети канабис, метамфетамин, амфетамин и две електронни везни. 24-годишен шофьор от Стара Загора пък е шофирал след употреба на алкохол с концентрация - 1,38 промила в района на хотел "Свежест" и същи е прибран в ареста. 

 

 

Коментари

Още от последните новини