Полицията удари наркоквартири в Бургаско, задържани са дилъри и готвачи на пико

Полицията удари наркоквартири в Бургаско, задържани са дилъри и готвачи на пико - E-Burgas.com

Шест бързи полицейски производства, четири преписки и едно досъдебно производство са образувани в резултат на приключилата специализирана полицейска операция, осъществена на територията на Бургаски регион и насочена към противодействие употребата и разпространението на наркотични вещества. 

32-годишен бургазлия е бил арестуван, след като в дома му, разположен на ул. "Александър Велики" е намерена стая, обособена, като лаборатория за производство на синтетични наркотици. Открити са и прекурсори за производство на пико - блистери с хапчета, колби, епруветки, червен фосфор, полиетиленови бутилки, свързани в система с маркучи, различни химически вещества - солна киселина, фосфорна киселина, основи, кореселин, електронна везна, други прибори и вещества. Иззети са няколко топчета метамфетамин. Бургазлията е задържан с полицейска заповед за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Две жилища са претърсени и в Поморие. Те са обитавани от 29-годишен криминално проявен помориец и в тях е намерен 600 грама канабис. Помориецът е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В стая в Созопол, обитавана от 32-годишна криминално проявена жена, при което са намерени и иззети : плик със суха зелено-кафява тревна маса / канабис/, плик с бучка бяло вещество и втори плик с бяло прахообразно вещество / метамфетамин/. Созополчанката е задържана за рок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Арестуван е и 27-годишен бургазлия, след претърсване на дома, разположен в  бл. 82 в ж.к. "Меден Рудник". Полицията е иззела метамфетамин, марихуана и и прекурсори за производство на метамфетамин. Бургазлията е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
 

Коментари

Още от последните новини