Полицай загина при катастрофа при "Капитан Андреево"

Полицай загина при катастрофа при
Архив Монитор

Полицай загина при катастрофа с патрулка преди ГКПП „Капитан Андреево", съобщиха за bTV от ОДМВР- Хасково. Произшествието е станало в 6:ЗОч. тази сутрин, два часа преди края на нощната смяна на патрула.

Загиналият полицай се е возил на предната седалка, когато колегата му, шофирал патрулката, по неясни към момента причини, ryби контрол над автомобила и се обръща по таван.

Сигналът за произшествието е подал полицаят, който е бил зад волана. Разследването е поето от следовател. На мястото се провеждат огледи.

Заради катастрофата трафикът на леки коли към Турция през граничния пункт е пренасочен през трасето за камиони. Няма струпване на коли, тъй като движението в тази посока не е интензивно.

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Мощно земетресения разтърси Турция, броят на жертвите расте Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Пожар взе три жертви в София Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа
Тагове
катастрофа жертви
Коментари

Още от последните новини