Почти две седмици без движение по централна улица заради ремонти

Почти две седмици без движение по централна улица заради ремонти - E-Burgas.com

Заради извършване на ремонтни дейности по ВиК мрежата по ул. "Юрий Венелин" в участъка между ул. "Цар Симеон I" и ул. "Оборище", Община Бургас уведомява, че в периода от 12.10.2020 год. до 23.11.2020 год. се въвежда временна организация на движението. 

Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и призовава водачите да се съобразяват с въведените ограничения.

Свързани статии
Ремонт ограничава движението на "Тракия" от Бургас към София Затварят и кръстовището до подлеза на СОМАТ за две седмици Отново затварят централна улица заради ВиК ремонт АПИ започва ремонт на 11,5 км за 13,4 млн. лв. между Сливен и Ямбол Приключи част от ремонта на "Тракия" към Бургас поради некачествено изграждане Два ключови пътни ремонта приключват в Бургас до края на седмицата Приключи ремонтът на възлова улица в центъра на Бургас, до края на годината ще са готови още две (Снимки) Ето докъде стигна ремонтът на бул. "Демокрация" Ревизоро: Камчия е най-проблемният язовир, има вода за 8-10 месеца! Преасфалтираха част от "Демокрация"
Тагове
улица вик ремонт
Коментари

Още от последните новини