По-малко 5 дни остават на бургазлии до края на регистрацията за Каменица Фен Купа

По-малко 5 дни остават на бургазлии до края на регистрацията за Каменица Фен Купа - E-Burgas.com

На тимовете от областите Бургас и Ямбол им остават по-малко от 5 дни до края на регистрациите за Каменица Фен Купа през новия сезон 2016, заявяват организаторите.

Отборите от региона, които желаят да се включат в най-големия турнир по футбол за любители в България, могат да се регистрират за участие на официалния сайт на турнира – fanclub.kamenitza.bg до 8 май.

Квалификационните дербита в Бургас и Ямбол ще се проведат на 14 и 15 май, а домакин на регионалните полуфинали за тези две области ще бъде бургаският спортен комплекс „Каменица Арена“ на 28 и 29 май.

Голямата награда за шампионите на Фен Купа 2016 е посещение на стадион Камп Ноу и незабравимо приключение зад кулисите на ФК Барселона, в компанията на легендата Христо Стоичков. Тимовете, класирали се за регионалните полуфинали, ще получат оригинални екипи Joma – марката, с която играят българските национали и много други тимове от професионалния ни ешелон.

 Всички отбори от приятели са добре дошли в турнира на годината, като единствените условия за участие са играчите да са пълнолетни и да не са картотекирани като професионални футболисти.

Галерия
Коментари

Още от последните новини