"План В" за абитуриентите в Бургас след забраната за балове до 30 юни

Бургаските абитуриенти ще трябва още един път да отложат баловете си, след като здравният министър днес издаде нова заповед, според която в периода от 15-ти до 30-ти юни не се разрешават посещенията в дискотеки, пиано-барове, нощни барове, клубове и други подобни. В същия период не се разрешава провеждането на групови празненства на закрито с присъствието на повече от 10 души, в т. ч. сватби, балове, кръщенета и други.

Повечето от зрелостниците в Бургас обаче планираха своите тържества по случай завършването в периода от 20-ти до 30-ти юни, като голяма част от събиранията организираха самите те. Резревациите им бяха предимно за хотели в Слънчев бряг или ресторанти в Бургас, но сега те най-вероятни ще трябва да бъдат отменени още веднъж и да се проведат чак през юли. 

Пред e-Burgas.com абитуриентите от най-големите гимназии в града признаха, че ще направят всичко възможно да имат бал, но част от съучениците им няма да присъстват.
 

Свързани статии
Вместо цветя за бала - гости на абитуриенти помагат на Второ детско отделение в УМБАЛ Бургас Пътни полицаи запознаха бургаски зрелостници с опасностите по време на баловете Зрелостници в Несебър засадиха дръвчета (Снимки) Бургас изпраща 1487 абитуриенти, каква е организацията Бургаските седмокласници донесоха близо 300 шестици Зрелостници от Несебър блеснаха на матурите с отлични оценки Руската гимназия показа вкус, изпрати стилни дами и кавалери на бала (галерия) Микаела Занкова плени с красота и стил на абитуриентския си бал (Снимки) Строителният изпрати своите зрелостници с награди и отличия (Снимки) Бургаските ученици впечатлиха на матурите: Втори са в страната със 103 шестици
Тагове
абитуриенти балове
Коментари