"План В" за абитуриентите в Бургас след забраната за балове до 30 юни

Бургаските абитуриенти ще трябва още един път да отложат баловете си, след като здравният министър днес издаде нова заповед, според която в периода от 15-ти до 30-ти юни не се разрешават посещенията в дискотеки, пиано-барове, нощни барове, клубове и други подобни. В същия период не се разрешава провеждането на групови празненства на закрито с присъствието на повече от 10 души, в т. ч. сватби, балове, кръщенета и други.

Повечето от зрелостниците в Бургас обаче планираха своите тържества по случай завършването в периода от 20-ти до 30-ти юни, като голяма част от събиранията организираха самите те. Резревациите им бяха предимно за хотели в Слънчев бряг или ресторанти в Бургас, но сега те най-вероятни ще трябва да бъдат отменени още веднъж и да се проведат чак през юли. 

Пред e-Burgas.com абитуриентите от най-големите гимназии в града признаха, че ще направят всичко възможно да имат бал, но част от съучениците им няма да присъстват.
 

Свързани статии
Бургаските седмокласници донесоха близо 300 шестици Зрелостници от Несебър блеснаха на матурите с отлични оценки Руската гимназия показа вкус, изпрати стилни дами и кавалери на бала (галерия) Микаела Занкова плени с красота и стил на абитуриентския си бал (Снимки) Строителният изпрати своите зрелостници с награди и отличия (Снимки) Бургаските ученици впечатлиха на матурите: Втори са в страната със 103 шестици Кунчев успокои абитуриентите: Балове ще има! След зачестилите случаи на новозаразени в Бургас местният щаб продължава работа НА ЖИВО: Организацията на баловете на бургаските училища Covid-19 няма да спре бургаските абитуриенти, вижте кой, къде и как ще празнува
Тагове
абитуриенти балове
Коментари

Още от последните новини