Петима дилъри „на топло“ при поредната акция в Бургаско

Петима дилъри „на топло“ при поредната акция в Бургаско - E-Burgas.com

Петима души са задържани при проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР – Бургас и Районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения.

Иззети са различни по вид и грамаж наркотични вещества. Образувани са – 2 бързи производства и 2 преписки. Спрямо петте лица са повдигнати обвинения от Районна прокуратура – Бургас.

Най-характерния случай е отпреди няколко дни, когато късно вечерта около несебърското село Тънково, полицаи спрели за проверка БМВ, управляван от 24-годишен бургазлия, с който се придвижвали още двама младежи от Равда. У единия при извършения личен обиск са открити и иззети марихуана и електронна везна.

Младежът е задържан за срок от 24 часа. Извършено е претърсване в дома му, разположен на ул. «Вардар», като са намерении и иззети : суха тревна маса с общо тегло около 68 грама / марихуана/ и бяло прахообразно вещество / кокаин/. По случая е образувано бързо производство.

Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Ченгета нахлуха в Кумлука, задържани са няколко лица Акция в столицата срещу компания за криптовалута Заместникът на Гешев: С МВР спряхме над 200 хил. дози наркотици, предназначени за нашите деца 21-годишна бургазлийка се надруса и подкара кола, хванаха я край ''Меден рудник'' Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Стотици актове при поредната акция за пияни и дрогирани на пътя Предрусал молдовец с Ауди, вилня в бургаска автокъща 28 екипа се борят за "Пътен полицай на годината" Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства
Тагове
акция мвр дилъри наркотици
Коментари

Още от последните новини