"Паяк" се грижи за реда по улиците в Приморско и Китен

Репатриращ автомобил тип „Паяк“ следи за неправилно паркирани автомобили в Приморско и Китен. Репатракът обслужва двата курорта всеки ден до 1 септември.

Специализираната машина вече се грижи за безпроблемното придвижване по улиците на двата града. През летния сезон той ще разчиства улиците от спрели на забранени места и неправилно паркирали автомобили, които затрудняват движението. Ще реагира и на подадени сигнали от граждани.

За освобождаване на място на закопчания от „паяка“ автомобил собственикът ще трябва да заплати 18 лева, а за освобождаване от паркинга – глобата е 36 лева плюс по 3. 60 лев за всеки час престой на автомобила там. Водачът ще получава фиш, стойността на който зависи от констатираното нарушение.

Телефонният номер, на които собствениците на вдигнатите с паяка коли могат да позвънят, е 0884 60 20 90 /наказателен паркинг в Приморско/ и 0887 92 00 90 /наказателен паркинг в Китен/. За сигнали номерът е 0887 47 50 50.

Свързани статии
Откриха незаконни трофеи и дърва за огрев при акция в Приморско (Снимки) Д-р Димитър Германов: Община Приморско записа успешна година, изпълнихме целите си Семейства в Приморско плащат промишлен ток заради неуредици Най-големият крос триатлон у нас "Лъвско сърце" очаква рекорден брой участници Ударената от мълния Теодора: Последното, което помня, е че бях на плажа Експерт: Би трябвало да има мълниезащитна система в Приморско, ако има - не е като хората Инспектираха плаж "Къмпинг Китен" след пожара, откриха множество нарушения (Снимки) Близо 1600 заснети за ден да карат с превишена скорост в столицата От утре паяк ще отстранява нарушители по улиците на Обзор Заведения на протест в Приморско, мантинела пречи на достъпа до плажа
Тагове
Приморско Китен нарушения паяк
Коментари

Още от последните новини