Близо 1600 заснети за ден да карат с превишена скорост в столицата

Близо 1600 заснети за ден да карат с превишена скорост в столицата - E-Burgas.com

1592 водачи са заснети от полицията да шофират с превишена скорост в рамките на ден в София. Това са част от резултатите от операцията за контрол по пътищата, обявена от премиера в оставка Кирил Петков след тежката катастрофа с две жертви на кръстовището на столичните бул. "Черни връх" и "Арсеналски".

Петима са заловени да шофират след употреба на наркотици. Двама са хванати от пътните полицаи в София зад волана с алкохол над 1.2 промила. На други трима пробите са показали 1.2 промила. Един от спрените за проверка шофьори е отказал да бъде тестван.

От Пътна полиция в столицата са разположили камери за скорост на възлови булеварди и кръстовища в града. Камери има и на Околовръстният път на София. Там те са и в двете посоки на движение.

Свързани статии
Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник "Българската Коледа" събра над 2,7 млн. лева до момента МВР залови 52-ма дрогирани и пияни шофьори на Коледа Засилените полицейски проверки в страната продължават
Тагове
кат нарушения
Коментари

Още от последните новини