Отпускат 4,8 млн лева за ремонт на общински пътища в Бургас, доизграждат и улица към „Арена Бургас“

Отпускат 4,8 млн лева за ремонт на общински пътища в Бургас, доизграждат и улица към „Арена Бургас“ - E-Burgas.com

Субсидия в размер на 4,9 млн. лв. ще бъде отпусната на община Бургас за ремонт на общинската пътна мрежа. Това стана ясно от днешното заседание на Министерски съвет.

С част от тези средства ще бъде доизградена и улица към новата спортна зала „Арена Бургас“.

Министерски съвет ще отпусне финанси и за редица проекти в много община в областта.

 „Всички финансирани проекти са важни за жителите на населените места. С колегите ми, народни представители, сме се запознали лично с необходимостта за всеки един от тях. Важно е, че въпреки сложната ситуация те ще се осъществят“, коментира народният представител Димитър Бойчев.

Свързани статии
Затварят възлово кръстовище в "Изгрев" две седмици заради ремонт, променят и маршрута на Б1 ВиК авария затвори възлово кръстовище в Бургас Пускат за движение участъка от магистрала "Тракия" към София Пуснаха движението на "Тракия" към Бургас в ремонтирания участък между Стара Загора и Чирпан Обновена пътна мрежа очакват в Каблешково и Ахелой (Снимки) Ресторантьори и хотелиери от Южното Черноморие: Ремонтите по магистралите блокират тежкия сезон Общината: При реконструкцията на "Демокрация" водещи бяха правата и защитата на пешеходците Министър Комитова: Гражданите ще контролират пътищата Експерт: Малките язовири са проблемните Ремонтират тротоара на "Карлово" до края на месеца
Тагове
ремонт пътища пътна мрежа арена бургас
Коментари

Още от последните новини