Отпускат 4,8 млн лева за ремонт на общински пътища в Бургас, доизграждат и улица към „Арена Бургас“

Отпускат 4,8 млн лева за ремонт на общински пътища в Бургас, доизграждат и улица към „Арена Бургас“ - E-Burgas.com

Субсидия в размер на 4,9 млн. лв. ще бъде отпусната на община Бургас за ремонт на общинската пътна мрежа. Това стана ясно от днешното заседание на Министерски съвет.

С част от тези средства ще бъде доизградена и улица към новата спортна зала „Арена Бургас“.

Министерски съвет ще отпусне финанси и за редица проекти в много община в областта.

 „Всички финансирани проекти са важни за жителите на населените места. С колегите ми, народни представители, сме се запознали лично с необходимостта за всеки един от тях. Важно е, че въпреки сложната ситуация те ще се осъществят“, коментира народният представител Димитър Бойчев.

Свързани статии
Над 130 млн. лв. изсипани в ремонт на третокласни пътища през 2020 Започва подмяната на стари ВиК тръби в центъра на Бургас Ограничават движението в центъра заради ремонт на пътя, ето къде Всички пътища у нас са проходими при зимни условия АПИ: На път тръгвайте само с подготвени автомобили, жълт код в шест области утре Затварят възлова улица в Несебър, за да сменят стълбове Започва ремонт на централна бургаска улица Обстановката към този час: Вижте къде движението е ограничено Опесъчават пътищата около Поморие, няма непроходими участъци в общината Пътищата у нас навсякъде са проходими, 260 снегорина са "на крак"
Тагове
ремонт пътища пътна мрежа арена бургас
Коментари

Още от последните новини