Отново трудности в продажбата на е-винетки

Отново трудности в продажбата на е-винетки - E-Burgas.com

В четвъртък - 12 ноември, между 17 ч. и 21 ч., са планирани дейности по внедряване на актуализации на електронната система за събиране на пътни такси - винетки и тол. Възможно е да възникнат частични забавяния и прекъсвания, които биха могли да затруднят продажбите на електронни винетки и маршрутни карти, пише cross.bg.

Актуализациите няма да повлияят на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3,5 тона.

За избягване на риска от проблеми с покупката на е-винетка за леки коли и на маршрутна карта за камиони и автобуси по време на предвидените актуализации, препоръчваме на шофьорите внимателно да планират пътуването си по републиканската пътна мрежа и да купят своевременно електронната си винетка или маршрутна карта.

Свързани статии
АПИ: Карайте внимателно към Бургас по магистралата, монтират се мантинели Мъж отказа да плаща винетка заради лоши пътища Откриха над 100 кг хероин в автомобил с малолетни деца (Видео) Отново проблеми с продажбата на винетки БАБХ бие шута на частниците от гьола на "Капитан Андреево" Отново интензивен трафик на "Капитан Андреево" Превозвачи: Българите плащат най-големи ТОЛ такси Събев обеща спешни мерки за трафика на границата с Турция Събев идва на "Капитан Андреево" заради опашките от камиони И зърнопроизводителите са против новата тол система
Тагове
винетки тол система апи
Коментари

Още от последните новини