Отново трудности в продажбата на е-винетки

Отново трудности в продажбата на е-винетки - E-Burgas.com

В четвъртък - 12 ноември, между 17 ч. и 21 ч., са планирани дейности по внедряване на актуализации на електронната система за събиране на пътни такси - винетки и тол. Възможно е да възникнат частични забавяния и прекъсвания, които биха могли да затруднят продажбите на електронни винетки и маршрутни карти, пише cross.bg.

Актуализациите няма да повлияят на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3,5 тона.

За избягване на риска от проблеми с покупката на е-винетка за леки коли и на маршрутна карта за камиони и автобуси по време на предвидените актуализации, препоръчваме на шофьорите внимателно да планират пътуването си по републиканската пътна мрежа и да купят своевременно електронната си винетка или маршрутна карта.

Свързани статии
Водна терапия в басейн за деца с увреждания в Бургас Най-много контрабанда е пресечена на ГКПП „Капитан Андреево” АПИ ремонтира 3000 км пътища през 2023 АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Митничарите от МП "Капитан Андреево" заловили над 27 млн. контрабандни лева през 2022 Служители на АПИ излизат на протест Създават нови две платна на ГКПП "Капитан Андреево" Контрабандна валута над 1 млн. лева откриха митничари на "Капитан Андреево" (Снимки) АПИ: Карайте внимателно към Бургас по магистралата, монтират се мантинели Мъж отказа да плаща винетка заради лоши пътища
Тагове
винетки тол система апи
Коментари

Още от последните новини