Отново проблеми с продажбата на винетки

Отново проблеми с продажбата на винетки - E-Burgas.com
Dnes.bg

Възможни са прекъсвания в системата за продажба на електронни винетки днес, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).

От 23:00 часа за около час ще бъдат извършвани дейности по актуализации на електронната система за събиране на пътни такси. Възможни са прекъсвания, които биха могли да затруднят продажбите на електронни винетки и тол продукти, информират от пътната агенция.

Актуализациите няма да повлияят на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3,5 тона.

За избягване на риска от затруднения с покупката на е-винетки Националното тол управление препоръчва на шофьорите, на които им предстои пътуване, да купят своевременно необходимата им електронна винетка или маршрутна карта.

Свързани статии
Седмокласник размаха газов пистолет в училище В Бургас започва нова профилактична програма за стоматологични прегледи на първолаците Мъж отказа да плаща винетка заради лоши пътища Превозвачи: Българите плащат най-големи ТОЛ такси И зърнопроизводителите са против новата тол система Бургас е кандидат за Европейска младежка столица Американски бойни "Апачи" прелетяха над България Прекланяме се пред подвига на Апостола МРРБ: Не е вярно, че тол системата работи на загуба, приходите отиват само за ремонт и изграждане на пътища ИПБ: България е единствената страна в Европа, която губи от тол системата си
Тагове
винетки тол
Коментари

Още от последните новини