Седмокласник размаха газов пистолет в училище

Седмокласник размаха газов пистолет в училище - E-Burgas.com
toppresa.bg

Родители твърдят, че седмокласник е успял да влезе в училище с газов пистолет. Действието се развива в столичното 60-о училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в квартал „Бенковски”. В последствие пистолетът изчезва от раницата на момчето, което го е внесло, а родителите заплашват да не пускат децата си на училище.

Маги Тодорова е майка на момиче, което е в 7 клас училището. Тя е подала сигнал за случилото се. В петък съученик на дъщеря й размахал газовия пистолет в междучасието, разказа тя в ефира на NOVA.

Директорът на учебното заведение Илияна Кръстева заяви, че децата от класа са потвърдили пред нея за случката. Тя, от своя страна, веднага е уведомила родителите на момчето. Бащата заявил, че не знае за провинението на сина си и че пистолетът стоял заключен в каса.

Свързани статии
Гордост на ПМГ донесе златен медал от олимпиада в Бургас Възпитаник на ПМГ донесе медал от международна олимпиада по астрофизика Задържаха мъж заради сплашване с пистолет на АМ "Тракия" Агресивен пациент заплаши лекар с пистолет в бургаска болница Мъж заплаши с пистолет младеж пред бар в Лозенец
Тагове
ученик пистолет
Коментари

Още от последните новини