Отново привикват Горанов в полицията заради джипката

Отново привикват Горанов в полицията заради джипката - E-Burgas.com
Снимка БГНЕС

Бившият финансов министър от кабинета “Борисов” отново е привикан на разпит в полицията. той ще трябва да даде за пореден път обяснения за автомобила, с който се опита да премине границата. Вчера шефът на МВР Бойко Рашков каза пред журналисти, че джипът е бил регистриран преди да е произведен. 

Горанов за първи път се спря пред чакащите го журналисти и каза: “Знам, че е автомобилът е регистриран два пъти и при тях не е установен проблем. Граничният полицай разпореди: “Наредиха ми да се върнете обратно”. Три пъти съм идвал за лекия автомобил. И друг път по сигнала на БОЕЦ. Не са идвали пари към мен от Васил Божков. Нито са отивали пари към Борисов. Аз съм само ползвател на лекия автомобил. Вероятно става дума за документална измама. Аз съм само ползвател на лек автомобил на лизинг.  По темата с твърденията на Божков съм разпитван три пъти в прокуратурата. МВР прави проверка, която няма да добави стойност. Нови факти няма как да се добавят. Опитът на БОЕЦ цели едно-Борисов да дава обяснения пред камерите. Има логика за политическа атака. Хляб няма да има, трябват зрелища”.

Свързани статии
Ивет Горанова донесе ново злато на България Владислав Горанов също бе разпитан в полицията Коронавирусът остави над 50 хиляди българи без личен лекар Ивет Горанова е Спортист на годината за 2021 Горанов не бягал никъде, утре се връщал от Сърбия Съдът оправда надзирателите, обвинени за смъртта на Горан Жандармерия и полиция не "трогна" джипките на Рила, продължават да качват до лифтовете Борисов: Предстои най-тежката година и половина, подготвяме план за излизане от кризата Джип умишлено преминал през крака на полицай на път за Рилските езера Експерти предупреждават: Масовият туризъм на Седемте рилски езера съсипва природата
Тагове
горанов джип
Коментари