Горанов не бягал никъде, утре се връщал от Сърбия

Горанов не бягал никъде, утре се връщал от Сърбия - E-Burgas.com

Бившият финансов министър Владислав Горанов е бил засечен на границата ни със Сърбия да шофира лизингов автомобил, обявен за издирване. От пресцентъра на МВР потвърдиха пред БНР за случая. Колата била издирвана от Интерпол Русия.

Автомобилът, шофиран от Горанов, е собственост на известна лизингова компания и представител на няколко марки автомобили у нас и е купен на изплащане от бившия министър.

След като е станало ясно, че с колата има проблем, Горанов се върнал, а няколко часа по-късно преминал границата ни със Сърбия с друг автомобил. В момента МВР извършва проверка как краденият автомобил е попаднал у нас. По случая предстои разследване.

Пред БНР бившият финансов министър обясни, че въпросният автомобил е купен от него на лизинг още през 2020 година. Той допълни, че се е върнал и е оставил автомобила, след което е минал границата с друга кола. Горанов уточни, че в неделя се прибира от Сърбия.

Свързани статии
Маринов, Горанов и Караниколов подават оставка утре Падат три глави: Борисов иска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов Горанов: Няма да има промяна на данъчната политика, очакваният дефицит в бюджета е 3,5 млрд. лв
Тагове
владислав горанов
Коментари

Още от последните новини