Отново хванаха пиян полицай да шофира

Отново хванаха пиян полицай да шофира - E-Burgas.com

Пореден случай на катастрофа, предизвикана от пиян полицай, този път край град Кюстендил. Служител на МВР от град Бобов дол беше заловен да шофира с над 2 промила алкохол в кръвта, след причинен от него пътен инцидент. Пострадали при катастрофата няма, като полицаят също е в добро здравословно състояние, съобщава NOVA.

Въпреки че е бил в извънработно време, служителят на МВР е носел униформата си. Мъжът е задържан първоначално за срок от 24 часа, а по-късно мярката му е удължена на 72 часа, като вече са му повдигнати и обвинения. Районният прокурор на Кюстендил Албена Разсолкова коментира, че ще бъде поискано задържането му под стража до започване на делото.

По думите на зам.-районния прокурор на Кюстендил Галина Димитрова полицаят е присъствал на тъжен помен в Горна Гращица - селото, край което е катастрофирал.


 

Свързани статии
Нагъл бургазлия опита да мине през КПП ''Пода'' пиян, но се отзова в ареста Полицаят трафикант поиска вкъщи, трябва да се грижи за баба си и дядо си Стотици актове при поредната акция за пияни и дрогирани на пътя Полицай пострада тежко в катастрофа при гонка с мигранти Убийците на граничаря искали да застрелят и военния му колега Наркотрафик е водещата версия за убийството на границата Ден на траур в Елхово в памет на Петър Бъчваров Двама са задържани за убийството на граничаря, разследва се версия за каналджийство Главсекът на МВР: По оцелелият военен са произведени 10-15 изстрела Експерт по национална сигурност: Насилието на границата ескалира!
Тагове
пиян полицай
Коментари

Още от последните новини