Отново хаос на кръговото, десетки работници на "Автомагистрали" се събраха на протест (Снимки)

Отново хаос на кръговото, десетки работници на

Движението в района на кръговото кръстовище на входа на Бургас, откъм София, е изключително натоварено, тъй като отново стана арена на протестни действия.

Десетки служители на държвната компания "Автомагистрали", се събраха на единия от изходите на кръстовището и го блокираха за кратко. След това се изтеглиха на зелените площи, където продължават с протестните си дехствия.

Те настояват да получат незиплатените им средства по ремонта на пътна отсечка на АМ "Тракия". Ситуацията е усложнена, тъй като от Регионалното минстерство вече заявиха, че няма достатъчно бюджет, а ремонтите  са били извършени, без средствата да са били осигурени от предишното правителство. На 17 август служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова заяви, че агенция "Пътна инфраструктура" е сключила договори за ремонт на пътища през тази година за 1,5 милиарда лева при положение, че разполага с бюджет от 382 милиона лева.

Галерия
Свързани статии
Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на соларен парк Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас Украински бежанци протестират срещу преместването в държавни бази Служители на затвори излязоха на протест
Тагове
протест кръгово
Коментари

Още от последните новини