Откриха тялото на удавения турист в Обзор

Откриха тялото на удавения турист в Обзор - E-Burgas.com

Тялото на 19-годишния украински турист, който изчезна в морето преди няколко дни, е открито вчера следобед на Южния плаж в Обзор.

Припомняме, че за последно той влязъл в морето в неохраняемата зона пред хотел „Марина станц бутик“ на 31 август, около 15:00 ч и малко по-късно в полицията бе получено съобщение за давещ се човек на същото място.

Тялото на туриста е откарано за аутопсия в отделение ''Съдебна медицина'' при УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава.

Свързани статии
Възстановяват щетите по крайбрежната алея в Обзор В Обзор борят учлищната агресия с интерактивни игри и дискусии Извънредно! Труп изплува от водите на Мандра, вероятно е на единия от изчезналите рибари 68-годишен поляк се удави край местност Буните Жените, заради които загина спасител, са вадени от водата четири пъти Спасител се удави в Несебър докато вади две жени от морето Морето взе нови жертви на Бутамята и Нестинарка Драма в морето край Ахтопол, мъртвото вълнение отне два млади живота От утре паяк ще отстранява нарушители по улиците на Обзор Обзор в трескава подготовка за летния сезон (Снимки)
Тагове
обзор удавник
Коментари

Още от последните новини