Октриха 15 саксии с канабис в дома на 44-годишен криминоген в „Славейков“

Октриха 15 саксии с канабис в дома на 44-годишен криминоген в „Славейков“ - E-Burgas.com

Поредният бургаски наркоиграч бе заловен от местните полицаи, след като намериха в дома му саксии с канабис. Акцията на служутелите от Четвърто РПУ е била вчера сутринта, когато задържали 44-годишният криминално проявен и осъждан бургазлия в района пред 55 блок в „Славейков“.

Униформените извършили претърсване в обитавания от него апартамент, като са намерени и иззети 15 пластмасови саксии с посяти в тях конопени растения с височина от 25 до 80 см.

Открити и иззети са и зелена суха тревна маса с тегло около 2 гр. и електронна везна.

Бургазлията е задържан със заповед за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Задържаха варненци с голямо количество марихуана на бензиностанция в Поморие (Снимки) Заместникът на Гешев: С МВР спряхме над 200 хил. дози наркотици, предназначени за нашите деца 21-годишна бургазлийка се надруса и подкара кола, хванаха я край ''Меден рудник'' Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Предрусал молдовец с Ауди, вилня в бургаска автокъща Хванаха 22-годишен дилър в Айтос Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства 18-годишен видя полицаите и изхвърли марихуаната си от 19-тия етаж в ''Славейков'' Готвач на пико от "Меден рудник" бе прекъснат от полицията по време на готвене
Тагове
славейков наркотици марихуана
Коментари

Още от последните новини