Облачно ще бъде по морето, възможни са и дъждове

Облачно ще бъде по морето, възможни са и дъждове - E-Burgas.com

Днес облачността ще се задържи значителна, с временни разкъсвания в западната половина от страната. Максималните температури ще са от 3° - 4° на места по поречието на Дунав до 12° в Югозападна България. В София - около 8°, сочи прогнозата на БНТ.

Облачно ще бъде и по Черноморието, преди обяд ще превалява слаб дъжд. Максималните температури ще са между 8° и 11°, а вълнението на морето ще бъде слабо.

И в планините ще бъде облачно, сутринта на места в Предбалкана и масивите от Западна България ще превалява слаб сняг, под около 1700 метра - слаб дъжд. Ще духа до умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра - около минус 1.

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
време
Коментари

Още от последните новини