Облачна неделя по Черноморието

Облачна неделя по Черноморието  - E-Burgas.com

Днес облачността ще се задържи значителна, на места главно в котловините и низините видимостта ще е намалена. След обяд от запад облачността ще се разкъса, на места в Западна България до предимно слънчево, съобщава БНТ. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от юг-югоизток. Минималните са между 8° и 13°, а максималните ще са между 17° и 22°.

Над Черноморието облачността ще е значителна. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са 17°-20°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Над планините ще е предимно облачно и на отделни места ще превали дъжд. След обяд от запад облачността временно ще се разкъса. Ще духа до умерен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра - около 12°.

В понеделник денят ще започне с предимно слънчево време, но отново в равнинната част от страната сутринта ще бъде мъгливо или с ниска облачност. През следващите дни температурите ще се понижат значително. Времето ще е облачно, ще има и валежи, във вторник на повече места в Северна България, а в сряда и над южните райони.

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
време облаци
Коментари

Още от последните новини