Нови шест бургазлии пребориха коронавируса и се завърнаха у дома

Нови шест бургазлии пребориха коронавируса и се завърнаха у дома - E-Burgas.com

6 пациенти са били изписани днес от Инфекциозно отделение на УМБАЛ след като са дали отрицателни проби. Това съобщават от местния оперативен щаб.

Излекуваните в областта пациенти вече са 23-ма души, само един е починал. Значително спада и броя на лицата под задължителна карантина в бургаския регион – 316 души, 282-ма са от община Бургас.

Днес стаба ясно още, че общинския щаб разполага с достатъчно наличности от защитни облекла и висок клас маски, за да отговори на необходимостта на бургаските лечебни заведения.

Свързани статии
903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските
Тагове
коронавирус излекуван
Коментари

Още от последните новини