Нови шест бургазлии пребориха коронавируса и се завърнаха у дома

Нови шест бургазлии пребориха коронавируса и се завърнаха у дома - E-Burgas.com

6 пациенти са били изписани днес от Инфекциозно отделение на УМБАЛ след като са дали отрицателни проби. Това съобщават от местния оперативен щаб.

Излекуваните в областта пациенти вече са 23-ма души, само един е починал. Значително спада и броя на лицата под задължителна карантина в бургаския регион – 316 души, 282-ма са от община Бургас.

Днес стаба ясно още, че общинския щаб разполага с достатъчно наличности от защитни облекла и висок клас маски, за да отговори на необходимостта на бургаските лечебни заведения.

Свързани статии
Отново намаляват случайте на коронавирус у нас Бургас осъмна с четирима новозаразени с Covid-19 171 новозаразени с коронавирус у нас, Варна с най-много Имунолог: Преболедувалите коронавирус изграждат имунитет 195 нови случаи на коронавирус у нас, близо 300 са излекуваните 270 са новите заразени с коронавирус у нас Бургас осъмна със 7 нови случая на коронавирус 270 нови случаи на коронавирус у нас Пак скок на новозаразените с коронавирус у нас Рекорден ръст на новозаразените в света
Тагове
коронавирус излекуван
Коментари

Още от последните новини