Нови шест бургазлии пребориха коронавируса и се завърнаха у дома

Нови шест бургазлии пребориха коронавируса и се завърнаха у дома - E-Burgas.com

6 пациенти са били изписани днес от Инфекциозно отделение на УМБАЛ след като са дали отрицателни проби. Това съобщават от местния оперативен щаб.

Излекуваните в областта пациенти вече са 23-ма души, само един е починал. Значително спада и броя на лицата под задължителна карантина в бургаския регион – 316 души, 282-ма са от община Бургас.

Днес стаба ясно още, че общинския щаб разполага с достатъчно наличности от защитни облекла и висок клас маски, за да отговори на необходимостта на бургаските лечебни заведения.

Свързани статии
Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас 910 новозаразени у нас, най-много в София и Бургас 66 нови случая на ковид в Бургас, четири общини без нито един нов случай
Тагове
коронавирус излекуван
Коментари

Още от последните новини