Нови модерни машини ще чистят улиците и алеите в Поморие (Снимки)

Нови модерни машини ще чистят улиците и алеите в Поморие (Снимки) - E-Burgas.com

Община Поморие закупи два нови многофункционални автомобила с метачно устройство, смукател и сметосъбиращ бункер, със средства, осигурени от отчисленията по чл. 64 от Закона за управление на отпадъците.

Автомобилите са снабдени с предна метачна система, две четки с хидравлично задвижване и система за контрол на запрашването – воден резервоар за впръскване на вода на четките и в смукателния канал. Окомплектовани са с прикачни съоръжения за работа: ръчен всмукател за засмукване на листа и отпадъци, водоноска с миячна система и маркуч за ръчно измиване.

Машините са предоставени на ОП „Озеленяване, горско и селско стопанство“ и ще се използват за събиране и почистване на отпадъци по уличните платна, алеи, тротоари, централна градска част, паркове и други територии за обществено ползване.

Галерия
Свързани статии
Бургаският съд не помилва кадец на велосипеди, остави го в ареста Приеха Поморие в международна мрежа за регионални политики Четири общини в Бургаско ще получат до 600 хил. лв. за улично осветление Ето как Поморие отбеляза Богоявление (Видео) И Поморие отмени хвърлянето на кръста Ученици от Поморие спретнаха трогателен видеопоздрав Ето как Поморие помогна на 71 бедни семейства Градският траснпорт в Поморие с нови промени от утре Филм за Поморие спечели награда от Министерството на туризма Поморие дарява 50 хил.лв. на болници в региона за битката с ковид
Тагове
поморие
Коментари

Още от последните новини