Норбърт Банашек ликува в Бургас! Полякът спечели 67-та международна колоездача обиколка на България (Снимки)

Норбърт Банашек ликува в Бургас! Полякът спечели 67-та международна колоездача обиколка на България (Снимки) - E-Burgas.com

Полската звезда в колоезденето Норбърт Банашек спечели 67-та международна колоездачна обиколка на България, която приключи преди малко. С нея Бургас също записа исторически момент, като за пръв път морският град приема финала на традиционното състезание.

Домакините от община Бургас раздадоха призове и се бяха погрижили за грандиозното отбелязване на площада пред администрацията.

Припомняме, че Бургас прие последния етап на обиколката с обща дължина 111 км. Общо 101 колоездачи в 20 тима, от 12 държави се включиха в 67-то издание на един от най-престижните спортни турнири у нас.

Любопитно е, че най-възрастният участник бе нашенец – 56-годишният Веселин Минчев.

Галерия
Свързани статии
13 медала за бургаската борба на шампионата за кадети Футболно вълнение - Какво да очакваме от Европейско първенство по футбол през 2024г? Детският спортен клуб “Спортландия” стартира през октомври с първи безплатни тренировки Голове и акценти в българския футбол Турнир по конен спорт „Купа Бургас“ ще се проведе от 5-ти до 12 август на конна база Бургас Черноморец наниза 100 точки на ЦСКА в Бургас "Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Нови успехи за бургаските борци (Снимки) Стоян Копривленски претърпя поражение на Glori Rivals 4 в Токио Гимнастичката Женина Трашлиева е спортист номер 1 на Бургас
Тагове
колоездене спорт
Коментари

Още от последните новини