Несебър отблеязва своя празник, кметът поздрави съгржданите си

Несебър отблеязва своя празник, кметът поздрави съгржданите си - E-Burgas.com
gege.bg

Несебър отбелязва своя празник днес и в тази връзка кметът на общината Николай Димитров поздравява своите съграждани. Ето какво каза кметът:

"Днес целият православен свят отбелязва един най-тачените християнски празници – Успение Богородично.
В този светъл ден Несебър чества своя празник, който в последните няколко години се превърна в духовно и културно събитие със силен емоционален заряд – събитие, което сплотява хората чрез великите християнски и общочовешки ценности.
Тази дата ни обединява за споделени, смислени и изпълнени с позитивен заряд дни, в които мъдростта и милостта са поставени в центъра на представите за пълноценен живот.
На днешния ден ние с гордост можем да погледнем назад, за да отбележим разцвета на града и просперитета на гражданите. Всичко това постигнахме обединени от общата ни воля да издигнем нашия град, да възвърнем хилядолетната му слава и го направим средище на икономически и културен подем, емблематичен за цяла България.
В днешния празничен ден Ви поздравявам и Ви пожелавам здраве, дълголетие и щастие, и нека Божията майка бди над нас и благославя добрите ни дела.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ КМЕТ НА ОБЩИНА НЕСЕБЪР"

Свързани статии
Несебър кандидатства с пет проекта за нови училища и детски градини (Снимки) "Меден рудник" празнува 100-годишен юбилей Яхта за разходки пламна в Несебър (Видео) Очаква се засилен трафик в цялата страна Несебърски ветроходци в топ 12 на европейското в Португалия (Снимки) Честваме 143 години от Шипченската епопея Близо 200 хиляди българи празнуват имен ден на Голяма Богородица Нов успех за малки таланти от Несебър (Снимки) Добър старт на сезона за подводните риболовци в Несебър (Снимки) Обърнат ТИР блокира едната лента край Несебър (Снимки)
Тагове
несебър празник
Коментари

Още от последните новини