Немската гимназия избра преподавател и ученик на годината (Снимки)

Немската гимназия избра преподавател и ученик на годината (Снимки) - E-Burgas.com

Награждаването на отличилите се ученици и учители е нова практика за бургаската Немска гимназия. Тя е подкрепена и от Училищното настоятелство.

За ученик на годината в първи гимназиален етап бе обявена Катина Сталева – десетокласничка и председател на Ученическия съвет. От втория гимназиален етап бе отличен Боян Михов от XI клас - изявен дебатьор както на български, така и на английски език.

За учител на годината бе избрана Петя Петрова, зам. - директор на Немската гимназия.

Галерия
Свързани статии
Обсъдиха възможността в повече бургаски училища да се изучава японски език Денков: Учебната година ще започне на 15 септември Връщат изкуството и културата в учебната програма като равноправни часове Награждават най-добрите ученически стихотворения, посветени на Бургас IT гимназията в Бургас обяви нови специалности и очаква близо 200 ученици (видео) Ще изграждат нов корпус към училището в Сарафово Министър Николай Денков и кметът Димитър Николов откриха иновативен център в бургаско училище (Снимки) Евакуираха над 200 деца от училище в Сливен заради пожар Отличават и награждават представители на бизнеса в Бургаско Три области прекратяват предсрочно онлайн обучението
Тагове
АЕГ училище образование награди
Коментари

Още от последните новини