Немската гимназия избра преподавател и ученик на годината (Снимки)

Немската гимназия избра преподавател и ученик на годината (Снимки) - E-Burgas.com

Награждаването на отличилите се ученици и учители е нова практика за бургаската Немска гимназия. Тя е подкрепена и от Училищното настоятелство.

За ученик на годината в първи гимназиален етап бе обявена Катина Сталева – десетокласничка и председател на Ученическия съвет. От втория гимназиален етап бе отличен Боян Михов от XI клас - изявен дебатьор както на български, така и на английски език.

За учител на годината бе избрана Петя Петрова, зам. - директор на Немската гимназия.

Галерия
Свързани статии
Вече е ясно как ще изглежда новият корпус на училището в Сарафово 60 отличници от ПМГ получиха награди от общината Стана ясно кои бургазлии ще бъдат отличени на Никулден Откриха новия учебен корпус и физкултурен салон на най-старото бургаско училище (Снимки) Коджакафалията подари на учениците си Център за космически изследвания за рождения си ден (Снимки) Близо 300 деца прекрачиха прага на науката за първи път в Несебър Криза на класни стаи в Сарафово, частна къща поема ученици 4 146 училища и детски градини чакат учебната година у нас Пожар лумна в пловдивско училище, персоналът се самоевакуира Експерти от четири министерства се събраха на среща в Бургас
Тагове
АЕГ училище образование награди
Коментари

Още от последните новини