Немската гимназия избра преподавател и ученик на годината (Снимки)

Немската гимназия избра преподавател и ученик на годината (Снимки) - E-Burgas.com

Награждаването на отличилите се ученици и учители е нова практика за бургаската Немска гимназия. Тя е подкрепена и от Училищното настоятелство.

За ученик на годината в първи гимназиален етап бе обявена Катина Сталева – десетокласничка и председател на Ученическия съвет. От втория гимназиален етап бе отличен Боян Михов от XI клас - изявен дебатьор както на български, така и на английски език.

За учител на годината бе избрана Петя Петрова, зам. - директор на Немската гимназия.

Галерия
Свързани статии
Едва 30% от учителите са имунизирани, малко над 20% са преболедували ковид По 10-15 деца в клас учат в бургаските квартали Най-голямото училище в Несебър посреща учебната година с новоизграден кабинет Родители искат присъствено обучение, плашат с протести Химичните технологи ще са „звездата“ в кампания на ВХТИ Английската гимназия ще открие учебната година с нови паралелки 15 ученици с шанс за годишните награди в Айтос на 24 май Наградиха най-отговорните към разделно събиране бургазлии Георги Мархолев и Дарина Джеферсън са авторите на новия химн на АЕГ- Бургас Английската гимназия разказва историята си с филм в петък
Тагове
АЕГ училище образование награди
Коментари

Още от последните новини