Най-красивата българка в света за 2016г Бети Методиева ще журира Мис Бургас

Най-красивата българка в света за 2016г Бети Методиева ще журира Мис Бургас  - E-Burgas.com

Отличената с приза Най-красива в света от конкурса Miss Top of the World 2016, който се проведе наскоро в Индия, е българката носителка на титлата Лейди България 2016 Елизабет Методиева. Тя ще се присъедини към останалото звездно жури на Мис Бургас. Да припомним, че най-очакваното модно събитие за града ще се проведе този петък 02.12.2016г, в култовото заведение Azzaro Premium Club, със съдействието на Гранд Хотел и СПА Приморец! 
Вечерта всички гости на заведението ще имат възможност да чуят за първи път и дебютното авторско парче на новоизгряващата бургаска певица лайф вокалистката Нелита. От близо 1 година красивата бургазлийка може да бъде засичана по общи участия със световно известния турски DJ Tarkan. Парчето, чийто премиера ще е в Azzaro Premium Club се казва "It's up to you " и е съвместно с DJ Stanx. 
Тази година Мис Бургас 2016 събира за жури на едно място едни от най-красивите жени в България, дали и колко ще са критични към участничките ще разберем на 02.12. 2016г в Azzaro Premium Club.
Събитието се провежда под ръководството на Ваня Кирова, регионален представител на Интер Моделс Бургас.

Коментари

Още от последните новини