Напрежението в Росенец расте: Забраняват достъпа до сарая по море

Напрежението в Росенец расте: Забраняват достъпа до сарая по море - E-Burgas.com

Ден преди масовата акция за плажуване на бреговата ивица край Летните сараи на Ахмед Доган, достъпът в зоната по море бе ограничен. Това става ясно от съобщение, публикувано в системата за навигационни предупреждения на мореплавателите (NAVIM) и в сайта Maritime.bg.

В съобщението са дадени координати около бреговата ивица, която стотици българи щяха да посетят със собствени плавателни средства. В зоната е забранено навлизането с лодки, оставане на котва, гмуркане и риболов. Каква е причината за забраната не става ясно - в останалите подобни съобщения обикновено се упоменава, че има военно учение или друг вид активност.

Свързани статии
ДБ: Първата незаконна сграда край сараите е разрушена, остават още 13 Община Бургас: Съдействаме, нямаме никакви притеснения за законността на действията си И Икономическа полиция влезе в "Росенец" Полиция влезе в общината, нищят стара заповед за продаване на имоти в "Росенец" Мария Нейкова с крути мерки срещу самонастанилите се в държавни имоти Търсят кой да бутне незаконните постройки около сарая Правителството отпуска средства за събарянето на незаконните постройки в Росенец Ще се срещнат ли очи в очи Доган и Бойко Рашков по казуса "Росенец"? Още няма пари за събаряне на незаконната сграда край Догансарай Депутат от ДПС: По Южното Черноморие има хиляди постройки без документация, Росенец е политически PR
Тагове
росенец сарай доган
Коментари

Още от последните новини

Светът
Напрежението в Росенец расте: Забраняват достъпа до сарая по море - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Напрежението в Росенец расте: Забраняват достъпа до сарая по море - E-Burgas.com

Африка