Над 400 бургазлии ползват мобилното приложение на "Бургасбус"

Над 400 бургазлии ползват мобилното приложение на

На 25 март т.г. бе активирано мобилното приложение Transport Burgas (Градски транспорт Бургас), с което жителите и гостите на града имат достъп до информация в реално време за движението на автобуси и тролейбуси. То дава и възможността за зареждане на електронни продукти за пътуване в карта пластик. Това е удобна алтернатива за гражданите, желаещи да заредят по-бързо и без допълнителен разход на време своите карти за пътуване. Очевидно е и предимството от използването на мобилното приложение в условията на ограничения по време на сегашната пандемия от  Covid-19.

Дистанционното зареждане на карта e напълно нова услуга, предлагана от „Бургасбус” ЕООД. Към момента като потребители са се регистрирали над 420 клиенти на транспортната фирма.

Засега това е опция за притежателите на общопрофилни „тъмносини” карти пластик. Всеки притежател на такава, регистрирал се като ползвател в приложението, може да закупи Пакети от 30 или 50 пътувания или да зареди електронното си портмоне. Очакванията са услугата да се разширява и развива, за да обхване и други групи граждани, както и съответните продукти.

Мобилното приложение Transport Burgas дава предимството да иматe набор от удобни инструменти в смартфона си при ежедневно пътуване: 

- Опцията за планиране на пътувания позволява да се въведе начална и крайна точка и да се избере най-удобният маршрут между двете. Потребителите виждат и точното време, в което пристигат превозните средства на автобусните спирки.

- Презареждане на картата за градския транспорт се осъществява чрез уникален за всеки пътник потребителски профил. Самото презареждане се случва по бърз, лесен и напълно защитен начин, с предпочитан от потребителя метод на плащане.

Приложението Transport Burgas може да се инсталира в мобилен телефен през Google Play и App Store. За достъп можете да използвате портала transport.burgasbus.info, а също и сайта на „Бургасбус” ЕООД - burgasbus.info. В сайта всеки може да се запознае и с Общите условия за ползвателите на приложението.

Свързани статии
Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Б1 и Б2 ще возят безплатно в новогодишната нощ Отбелязваме Архангелова задушница в събота, ето кои автобуси пътуват до Гробищен парк Община Бургас пусна нова електронна услуга за граждани "Бургасбус" с празнично разписание на 6 септември Спират линията Т1 до края на септември заради ремонт на улица Две градски линии с променен маршрут заради катастрофата на "Трапезица" Ремонт ще затрудни движението по улицата пред депото на "Бургасбус" от понеделник Линия 17А отново ще свързва "Меден рудник" и Крайморие през лятото Извънредни автобуси в Бургас във великденската нощ
Тагове
бургасбус автобуси приложение
Коментари

Още от последните новини