"Музикален импулс" отново събира най-добрите млади български изпълнители в Бургас

За трета поредна година Националният конкурс "Музикален импулс" събира в Бургас най-добрите млади изпълнители на България. След изключително успешните първи две издания на проекта, който по мнение на участници и гости е "без аналог в България", от тази година организаторите от Арт център "Точно време" въведоха предварителен селекционен етап, при който измежду огромния брой кандидати от 27 града в страната бяха излъчени достойните финалисти в "Музикален импулс" 2019.

Тази година експертното жури, което ще оценява изпълненията на даровитите певци, отново е с председател обичания от всички изпълнител и педагог Етиен Леви. Негови колеги в комисията ще бъдат музикалният директор на БГ Радио Атанас Стоянов (Наско от БГ Радио) и един от най-опитните продуценти на БНР Мая Райкова. За втора поредна година, специално за да бъде част от журито на "Музикален импулс", в България пристига и William Lester, който е един от водещите вокални педагози във Великобритания, работил със световноизвестни имена, както и за големи формати като The Voice UK (Гласът на Великобритания), The Voice Kids UK и X Factor UK.

По традиция, кулминацията на "Музикален импулс" е бляскавият гала концерт под надслов "Бъдещите големи звезди на България", в рамките на който публиката ще има уникалната възможност да се наслади на изпълненията на част от победителите в конкурса. Водещ на концерта ще бъде създателя на "Музикален импулс", бургаския изпълнител Стефан Лалчев, а големия подарък за всички зрители и участници ще поднесе специалният музикален гост на концерта, една от най-популярните и обичани млади български изпълнителки - Михаела Филева.

Гала концертът "Бъдещите големи звезди на България" ще се състои на 11 август, неделя, в Летния театър и е с начален час 19:30, а входът е свободен.

Коментари

Още от последните новини