Мнимият ''полицай'' загази още, разкриха нови жертви на измамите му

Мнимият ''полицай'' загази още, разкриха нови жертви на измамите му - E-Burgas.com

Мъжът от Каварна, който бе арестуван преди дни заради нагла схема за измами, представяйки се за полицай, загази допълнително, след като се оказа че има още хора, които е ограбил. Това разкрили бургаските криминалисти и служители на Второ и Пето РПУ, както и тези на Базовата научно-техническа лаборатория към ОДМВР.

На април, около 10.10 ч. позвънил на входната врата на апартамент в жк ''Изгрев'', обитаван от 83 годишна бургазлийка, като се представил за полицейски служител. След като спечелил доверието й, той откраднал сумата от 400 лв.

По случая са извършени множество процесуално-следствени действия. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на 44-годишния криминално проявен и осъждан мъж продължава. По искане Бургаска Районна прокуратура спрямо него е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Свързани статии
Полицията и прокуратурата разкриха крупни измамни схеми в Бургас (Снимки) Бургаският съд предаде поморийския измамник Полихрон на австрийските власти Хванаха на яхта в Поморие българин обявен за международно издирване Зачестяват измамите с ремонт на покриви КЗП: Най-честите измами през лятото са заради нелоялни търговци Парични бонуси срещу сигнали за укриване на данъци Задържаха банда за източване на дизелово гориво в Бургаско Валери Рачев: Криминалният контингент хвърля око на непридружени деца бежанци Хванаха бургаски криминоген с подвижна лаборатория за наркотици (Снимки) Бургазлии ще търсят помощ в правосъдното министерство заради имотни измами
Тагове
измами крими
Коментари

Още от последните новини