Младежи се събраха на протест пред общината, кметът: Не бива сега и по този начин!

Младежи се събраха на протест пред общината, кметът: Не бива сега и по този начин! - E-Burgas.com

Днес пред сградата на общината ненадейно се събраха протестиращи против мерките на извънредното положение, които се организирали във фейсбук. Това разкри лично кметът на Бургас Димитър Николов.

„Разбирам тревогата и изнервянето на всички. Напрежението идва в повече, знам. Нямам нищо против различното мнение и протестите. Но не бива сега и по този начин“, написа градоначалникът във фейсбук.

Той разговарял с протестиращите и обещал да направи всичко възможно да помогне на нуждаещите се, но призова и за още малко търпение.

„От няколко дни съм обнадежден, успяваме да ограничим масовата зараза, благодарение на всички вас. Но разберете, струпването на хора е риск, който обезсмисля всички лишения и действия по изолиране на всеки един от вас. Ако продължим да удържаме тези нива на заболеваемост в Бургас, имаме голям шанс да успеем по-рано да излезем от този обръч“, каза още бургаският кмет.

Свързани статии
Служителите в Областна администрация Бургас са в протестна готовност заради ниските заплати Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на соларен парк Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас Украински бежанци протестират срещу преместването в държавни бази
Тагове
протест младежи
Коментари