Кунчев успокои абитуриентите: Балове ще има!

Кунчев успокои абитуриентите: Балове ще има! - E-Burgas.com

Абитуриентски балове тази година със сигурност ще има, макар и с малко закъснение. Това съобщи главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев, цитиран от Нова тв.

По силата на последната заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев забранени вече са само събиранията на закрито с много хора. От полунощ врати отвориха и нощните клубове и пиано-баровете. 

От днес влизат в сила нови правила за носенето на маски. Те остават задължителни, когато сме в аптеките, болниците и градския транспорт. На другите закрити обществни места са само препоръчителни. 

Свързани статии
Вместо цветя за бала - гости на абитуриенти помагат на Второ детско отделение в УМБАЛ Бургас Пътни полицаи запознаха бургаски зрелостници с опасностите по време на баловете Зрелостници в Несебър засадиха дръвчета (Снимки) Бургас изпраща 1487 абитуриенти, каква е организацията Бургаските седмокласници донесоха близо 300 шестици Зрелостници от Несебър блеснаха на матурите с отлични оценки Руската гимназия показа вкус, изпрати стилни дами и кавалери на бала (галерия) Микаела Занкова плени с красота и стил на абитуриентския си бал (Снимки) Строителният изпрати своите зрелостници с награди и отличия (Снимки) Бургаските ученици впечатлиха на матурите: Втори са в страната със 103 шестици
Тагове
балове абитуриенти
Коментари

Още от последните новини