Конфискуваха две щайги риба на бургазлия, даряват ги на социалната кухня (Снимки)

Конфискуваха две щайги риба на бургазлия, даряват ги на социалната кухня (Снимки) - E-Burgas.com

Днес при извършена съвместна проверка на инспектори от „РК“ Бургас и служители на Гранична полиция, е спрян лек автомобил за проверка. В хода на проверката е установено, че водачът на автомобила превозва риба от вида сулка и сребриста каракуда.

На лицето са съставени 2 бр. АУАН за нарушаване разпоредбите на ЗРА. Рибата е иззета и дарена на Социален патронаж гр. Бургас.

Галерия
Свързани статии
Бракониерска таранка ще нахрани бедните в Камено ИАРА подкара бракониерите в Бургас с четири акта за ден (Снимки) Дариха половин тон риба на Социалния патронаж в Бургас Наглост! Ето поредните бракониерски набези на Мандра (Снимки) Инспектори на ИАРА отмъкнаха лодката на бракониери ИАРА дари конфискувана риба за социалния патронаж в Камено Откриха над 3 км бракониерски мрежи с близо четвърт тон риба на Мандра Четвърт тон бракониерска риба подсилва кухнята на социалния патронаж в Камено Извадиха над километър бракониерски мрежи от Мандра, рибата отива в зоопарка в Айтос (Снимки) Иззеха лодка и мрежи на бракониери от водоем в Руенско
Тагове
бракониери иара
Коментари

Още от последните новини