Конфискуваха две щайги риба на бургазлия, даряват ги на социалната кухня (Снимки)

Конфискуваха две щайги риба на бургазлия, даряват ги на социалната кухня (Снимки) - E-Burgas.com

Днес при извършена съвместна проверка на инспектори от „РК“ Бургас и служители на Гранична полиция, е спрян лек автомобил за проверка. В хода на проверката е установено, че водачът на автомобила превозва риба от вида сулка и сребриста каракуда.

На лицето са съставени 2 бр. АУАН за нарушаване разпоредбите на ЗРА. Рибата е иззета и дарена на Социален патронаж гр. Бургас.

Галерия
Свързани статии
Продължават проверките на ИАРА в региона Нови нарушения откриха инспекторите на ИАРА при проверки в страната Откриха незаконни трофеи и дърва за огрев при акция в Приморско (Снимки) ИАРА с нов удар по бургаските бракониери, унищожиха 600 м мрежи на Мандра ИАРА със засилени проверки в цялата страна (Снимки) Инспектори на ИАРА осъществиха 1084 проверки в навечерието на Никулден Изпълнителният директор на ИАРА и учени от Института по рибни ресурси обсъдиха резултатите от проведени изследвания Инспектори на ИАРА извършиха проверки на Поморийското езеро и язовир Цонево (Снимки) Бургаско сдружение и ИАРА зарибиха Вая с шаран, толстолоб и каракуда ИАРА ще изследва запасите на черноморски видове риби и рапан
Тагове
бракониери иара
Коментари

Още от последните новини