Комитова уволни и новия шеф на АПИ заради своеволия

Комитова уволни и новия шеф на АПИ заради своеволия - E-Burgas.com
БГНЕС

Служебният министър на регионалното развитие Виолета Комитова уволни и новия шеф на Агенция “Пътна инфраструктура”. Новината съобщиха от МРРБ, а като причина са посочени своеволия от страна на наскоро встъпилия в длъжност инж. Апостол Минчев.

Според съобщението от подопечното на Комитова ведомство Минчев е разпоредил да се спрат всички строителни дейности на АПИ, а техниката да бъде изтеглена до второ нареждане. От МРРБ обаче посочват, че въпросната политика е в разрез с тази на министерството. 

Освен това е била блокирана дейността на фирмите. Поради тази причина Комитова е поканила засегнатите юридически лица на среща в МРРБ, насрочена за петък. 

Инж. Минчев зае поста шеф на Агенция “Пътна инфраструктура” след поредната рокада, извършена от служебното правителство на Стефан Янев. Виолета Комитова реши да смени изцяло управителния съвет на пътната агенция, начело с Георги Терзийски заради авансовите плащания за строително-монтажни дейности по обекти без проектна готовност или пък разрешителни за строеж.

Свързани статии
Заловиха 39 килограма хероин на "Капитан Андреево" Бургаски митничари задържаха над 18 тона контрабандни препарати (Видео) Бургаски митничари пресякоха контрабанда за 25 бона Километрични колони от коли на границата с Турция Комитова: Целевите пари за ремонти на "Тракия" не са отишли за това Километрична опашка за влизане в България на ГКПП-Капитан Андреево Виолета Комитова: Парите на АПИ са изхарчени до април "Автомагистрали" давали обществени поръчки без да имат пари за тях АПИ вече е с нов шеф Бившият шеф на "Автомагострали" пак се натиска да ги оглави, дори като управител на 4 фирми
Тагове
АПИ Виолета Комитова
Коментари

Още от последните новини