Колоездачите в парковете също са нарушители и ще се глобяват

Колоездачите в парковете също са нарушители и ще се глобяват - E-Burgas.com
Снимка: Георги Корнейков

Колоездачите се считат за нарушители на мерките, ако навлизат в пространствата, описани в заповедта - паркове, градини и плажове. През останалото време са като всеки от нас, който отива до аптеката, магазина или на работа. Това уточни доц. Велинов от кризисния щаб в Бургас.

„Действително в Бургас се придържаме към максимално спазване на противоепидемиологичните мероприятия. За момента те дават доста добри резултати. Следим всеки диагностициран случай и контактните му лица. Наблюдава се клъстърно поведение на случаите с COVID-19 инфекцията, а именно един пациент - едно семейство“, добави доц. Велинов.

Според него в Бургас няма широко разпространение на инфекцията именно заради тези стриктни мероприятия, които са предприети. „Дано всеки предприеме отговорността си за да удържим положението такова, каквото е в момента“, призова доц. Велинов.

Свързани статии
Над 700 нарушители по пътищата у нас само за денонощиеОт утре паяк ще отстранява нарушители по улиците на Обзор435 са новозаразените с ковид у насВирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира321 са новозаразените с коронавирусПроф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ниНовите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистриранитеШефът на НСИ: Глоби чакат всички, които пречат на преброяванетоНарушители с автомобили и каравани продължават да плажуват на Карадере
Тагове
нарушители глоби коронавирус
Коментари

Още от последните новини