Кои е най-добрият Sesame bonus за фенове на спорта

Кои е най-добрият Sesame bonus за фенове на спорта - E-Burgas.com

Всички почитатели на спорта и онлайн залозите ще останат изненадани от предложенията в новия букмейкър. Осигурен е щедър sesame bonus за нов клиент, докато активните потребители ще получат допълнителни промоции и облаги. Важно е да следвате условията за залагане в сайта и да спазвате правилата на офертите. Ето кои са най-предпочитаните и дали си заслужават.

 

Какъв бонус ще получа след регистрация

Ако не разполагате с профил в Sesame, но планирате да участвате и да залагате на спорт, класирайте се за стартовата оферта. Благодарение на нея ще увеличите откриващия депозит със 100% и ще се сдобиете с повече средства за залози.

Вашите задачи са: да се присъедините към хазартния оператор, веднага да активирате акаунта и да заредите игралния баланс. Не пропускайте да въведете Sesame bonus код, за да заявите участие в промоцията. В рамките на няколко минути ще получите безплатни кредити за залагане, чийто максимален размер е фиксиран на 150 лв.

Следва да превъртите бонуса неколкократно, като залагате на спортни събития с коефициент над 1.60. Разполагате с достатъчно време, за да изпълните изискванията и да получите право на теглене на средствата.

 

Увеличение на печалбите до 50%

Залозите в права колонка са използвани често от клиентите на Sesame, тъй като осигуряват високи печалби с минимален риск. Имате право да добавите няколко селекции в общ фиш, чиито ставки се умножават и Ви впускат в участие за солидна сума.

Колонка за кеш е нова оферта, насочена към залагащи в акумулатори, която покачва печалбите до 50%. За да се възползвате от нея, нужно е да добавите три или повече селекции, придружени от коефициенти над 1.30. Ако колонката се окаже печеливша, Sesame.bg ще Ви възнагради с допълнителен бонус.

Например при успешен 3-кратен залог се добавя 4% към потенциалната печалба, докато 8-кратните са съпътствани от 20% гратис. В случай че сте добавили 14 или повече маркета в талона и спечелите, ще получите 50%-ово увеличение. Максималната сума, която се изплаща от бонуса, е ограничена до 10,000 лв.

 

Летящи коефициенти на най-вълнуващите събития

Всеки ден Sesame споделя подобрени коефициенти на спортни срещи, от които могат да се възползват всички клиенти. Посетете секция “Flying Odds“, за да узнаете кои са предложените селекции за деня.

Приемат се единствено единични залози, които не надхвърлят 50 лева. Нужно е да заложите преди началото на събитието, в противен случай талонът Ви ще бъде отхвърлен.

Обикновено увеличението на коефициентите е между 15% и 25%. Това Ви осигурява по-добри печалби, ако смятате, че съответният маркет ще се увенчае с положителен резултат. Понякога Sesame предлага комбо залози, включващи опции за победители в две или три срещи. Тогава е необходимо да потвърдите фиша преди старта на първия двубой.

Коментари

Още от последните новини