Кърпят дупките в Бургас преди началото на зимния сезон

Кърпят дупките в Бургас преди началото на зимния сезон - E-Burgas.com

Община Бургас възложи на фирмите, поддържащи пътната инфраструктура, да започнат поетапна рехабилитация на настилката в увредени и уязвими участъци преди да дойде зимата и температурите да паднат под нулата. Най-напред това ще се случи по маршрутите на градския транспорт, край учебни и лечебни заведения.

Вчера бяха преасфалтирани лентите за движение пред спирките на Военна болница и Механотехникума. Днес се работи на бул. „Стефан Стамболов“, в непосредствена близост до УМБАЛ.

През следващите есенни седмици ще бъдат рехабилитирани още много участъци с нарушена асфалтова настилка, за да бъде по-безопасно шофирането в зимни условия.

Свързани статии
Ето как изглеждат някои обновени улици в ЦГЧ след ВиК ремонтите (Снимки) Ползвайте обходен маршрут, ако имате път по ул. "Братя Пренерови" утре Почистват шахтите при надлеза на СОМАТ, променят движението на 7 декември Започват ремонти на пътя и в Северната промишлена зона Предлагат бюджет от 1,5 млрд. лв. за ремонт и строителство на пътища за 2022 ВиК авария затвори възлово кръстовище в Бургас Пуснаха движението на "Тракия" към Бургас в ремонтирания участък между Стара Загора и Чирпан Обновена пътна мрежа очакват в Каблешково и Ахелой (Снимки) Ресторантьори и хотелиери от Южното Черноморие: Ремонтите по магистралите блокират тежкия сезон Затварят бул. "Демокрация" заради протест, променят маршрути на градския транспорт
Тагове
ремонти улици
Коментари

Още от последните новини