Ползвайте обходен маршрут, ако имате път по ул. "Братя Пренерови" утре

Ползвайте обходен маршрут, ако имате път по ул.

Продължават ремонтно-възстановителните дейности по улица „Братя Пренерови“ – пред входа на новоизградената МБАЛ „Сърце и Мозък“ в Северна промишлена зона.

За целта се налага затварянето й на 19.12.2021 г., неделя, от 08.00 до 20.00 часа. Обслужването на предприятията в Северна промишлена зона и на болницата ще се осъществява от ул. „Атанас Буров“, пред автоцентър „BMW-БОВА КАР“.

"При възможност използвайте обходен маршрут!", призовават от общината.

Свързани статии
Затварят част от улица на центъра заради асфалтиране Ремонт ще затрудни движението по улицата пред депото на "Бургасбус" от понеделник Затварят за ремонт улицата зад хотел "България" Гроздан Караджов: Всички опасни участъци с концентрация на ПТП ще бъдат ремонтирани Затварят ключово кръстовище в Созопол до 8 май АПИ обяви кои пътища в област Бургас ще бъдат ремонтирани през 2022 година Ето как изглеждат някои обновени улици в ЦГЧ след ВиК ремонтите (Снимки) Затварят за движение улица в Созопол до края на април АПИ: Кръпките по пътищата са временно решение, ремонтите ще започнат при по-топло време Ремонтират още една бургаска улица след подмяна на ВиК
Тагове
ремонт улици
Коментари

Още от последните новини