Ето как изглеждат някои обновени улици в ЦГЧ след ВиК ремонтите (Снимки)

Ето как изглеждат някои обновени улици в ЦГЧ след ВиК ремонтите (Снимки) - E-Burgas.com

Приключи ремонтът на ул. “Самуил“, в участъка между ул. “Гладстон“ и ул. “Дебелт“. Най-напред ВиК подмени старите тръби отдолу. След това Община Бургас обнови всичко на повърхността. Улицата вече има много по-удобни тротоари. Двустранно са засадени млади жизнени дървета. Те са селектирани за градска среда.

Община Бургас ще продължи да обновява навсякъде в к-с „Възраждане“, където най-напред мине ВиК. Защото е нонсенс да преасфалтираш улици, под които има често авариращи тръби на 50+ години.

Галерия
Свързани статии
Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Затварят част от ул. "Шейново" утре Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица Монтират камери на бургаско кръстовище, движението в събота ще е затруднено Затварят за месец и част от "Шейново"
Тагове
ремонт улици
Коментари

Още от последните новини