Почистват шахтите при надлеза на СОМАТ, променят движението на 7 декември

Почистват шахтите при надлеза на СОМАТ, променят движението на 7 декември - E-Burgas.com
Архив

Във връзка с предстоящо извършване на дейности за почистване на дъждоприемните шахти при надлез СОМАТ, Община Бургас съобщава, че на 7 декември (вторник), за времето от 07.00 до 10.00, ще бъде временно променена организацията на движението в този участък.

През тези няколко часа обслужването на фирмите от промишлена зона „Лозово“ ще се осъществява по улицата пред Свободна безмитна зона и ул. „Крайезерна“.

Свързани статии
Почистват шахтите на надлеза до Сомат, ще има промяна в движението Започва профилактика на шахтите в бургаските комплекси и квартали Затварят поредно кръстовище в Бургас заради ВиК ремонти Продължават ВиК-ремонтите в центъра, временно спират движението по ул. "Търговска" Затварят част от центъра в Бургас заради дейности на ВиК Предлагат бюджет от 1,5 млрд. лв. за ремонт и строителство на пътища за 2022 Кърпят дупките в Бургас преди началото на зимния сезон Бургаски ''Ситроен'' изгоря в базата на СОМАТ ВиК авария затвори възлово кръстовище в Бургас Пуснаха движението на "Тракия" към Бургас в ремонтирания участък между Стара Загора и Чирпан
Тагове
шахти сомат ремонти
Коментари

Още от последните новини