Временно затварят част от централна улица утре

Временно затварят част от централна улица утре  - E-Burgas.com
Архив

Община Бургас съобщава, че утре /събота/ от 09.00 до 18.00 часа ще бъде затворена ул. „Македония“, в участъка от ул. „Уилям Гладстон“ до ул. „Дебелт“, поради извършване на дейности от последния етап по реконструкцията на улицата в този участък. За целта се въвежда временна организация на движението, като кръстовищата в участъка ще бъдат проходими.

Община Бургас се извинява за причиненото неудобство. Молим водачите да се съобразяват с въведената временна организация на движение и да използват обходни маршрути.

Свързани статии
Затварят част от ул. "Шейново" утре Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица Монтират камери на бургаско кръстовище, движението в събота ще е затруднено Затварят за месец и част от "Шейново" Затварят поредно кръстовище в Бургас заради ВиК ремонти Продължават ВиК-ремонтите в центъра, временно спират движението по ул. "Търговска" Как изглежда една ремонтирана улица в Бургас (Снимки) Полагат нов асфалт на улица в центъра, утре и другиден въвеждат ограничения ВиК ремонтите в Бургас достигнаха кръстовището между улиците "Шейново" и "Пробуда"
Тагове
улици ремонт
Коментари

Още от последните новини