Временно затварят част от централна улица утре

Временно затварят част от централна улица утре  - E-Burgas.com
Архив

Община Бургас съобщава, че утре /събота/ от 09.00 до 18.00 часа ще бъде затворена ул. „Македония“, в участъка от ул. „Уилям Гладстон“ до ул. „Дебелт“, поради извършване на дейности от последния етап по реконструкцията на улицата в този участък. За целта се въвежда временна организация на движението, като кръстовищата в участъка ще бъдат проходими.

Община Бургас се извинява за причиненото неудобство. Молим водачите да се съобразяват с въведената временна организация на движение и да използват обходни маршрути.

Свързани статии
Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Затварят част от ул. "Шейново" утре Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица Монтират камери на бургаско кръстовище, движението в събота ще е затруднено Затварят за месец и част от "Шейново"
Тагове
улици ремонт
Коментари

Още от последните новини